Facebook

Twitter

YouTube

ul. Floriańska 10, 63-700 Krotoszyn, infolinia: (62) 725 32 34 (35)

Uwaga!!!

W dniu 04.05.2018r. Powiatowa Stacja będzie nieczynna. Dniem pracującym będzie sobota 19.05.2018r.

W sprawach pilnych prosimy o kontakt na telefon alarmowy: 603 119 875.

BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI

Czym jest bezpieczeństwo żywności (zobacz)
Główne choroby przenoszone drogą pokarmową (zobacz)
Najczęściej spotykane w żywności czynniki chorobotwórcze (zobacz)
Zatrucia bakteriami z rodzaju Salmonella (zobacz)
Szkodniki żywności (zobacz)
Zanieczyszczenia żywności i ich wpływ na zdrowie (zobacz)
Bezpieczne przechowywanie artykułów spożywczych (zobacz)
Higiena podczas przygotowywania posiłków (zobacz)
Zapobieganie zatruciom pokarmowym (zobacz)
Środki ostrożności podczas dokonywania zakupów środków spożywczych (zobacz)

zatrucia pokarmowe wsse poznan sm

Mapa strony

Mapa zagrożeń