Facebook

Twitter

YouTube

ul. Floriańska 10, 63-700 Krotoszyn

Z dniem 05.10.2020r. Laboratorium Badania Środowiska Pracy przyjmuje

próbki kału do badań na nosicielstwo oraz testy sporal

od poniedziałku do środy w godzinach 8:00 do 12:00.

 

W dni robocze od poniedziałku do piątku w godzinach 7:25 - 15:00

drzwi do PSSE są zamknięteOdbiór wyników badań

oraz kontakt z pracownikami stacji za pomocą domofonu

 

Całodobowa infolinia dla obywatela w sprawach kwarantanny i zdrowia 

+ 48 222 500 115


Chcesz uzyskać odpowiedź online? Pytania i odpowiedzi oraz chat 24/7 dostępne są pod adresem:

https://www.gov.pl/web/koronawirus/pytania-i-odpowiedzi

koronawirus
 logoniepodlegla

BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI

Czym jest bezpieczeństwo żywności (zobacz)
Główne choroby przenoszone drogą pokarmową (zobacz)
Najczęściej spotykane w żywności czynniki chorobotwórcze (zobacz)
Zatrucia bakteriami z rodzaju Salmonella (zobacz)
Szkodniki żywności (zobacz)
Zanieczyszczenia żywności i ich wpływ na zdrowie (zobacz)
Bezpieczne przechowywanie artykułów spożywczych (zobacz)
Higiena podczas przygotowywania posiłków (zobacz)
Zapobieganie zatruciom pokarmowym (zobacz)
Środki ostrożności podczas dokonywania zakupów środków spożywczych (zobacz)

zatrucia pokarmowe wsse poznan sm

Mapa strony

Mapa zagrożeń